Algemene-Voorwaarden

Waarom Gelderblom?

Niet goed? Grillworst!
Heeft een product niet aan uw verwachtingen voldaan? U ontvangt van ons een nieuw product met een gratis grillworst. Beloftes zijn er om na te komen. Wij beloven een goed product, dus waarom zouden we het niet garanderen? Daarom, kiest ook u vandaag voor Gelderblom!

Daarom Gelderblom!

Passie voor mensen
Gelderblom-slagers zijn slagers met passie voor mensen. U krijgt als gast de volledige aandacht en u voelt zich geen nummer, maar u wordt gewaardeerd en serieus genomen. ''Klant is koning'' is geen lege leus, maar wordt werkelijkheid bij Gelderblom-slagerijen.


Passie voor product
Gelderblom-slagers hebben passie voor het product. Wij weten waar onze producten vandaan komen, stellen hoge eisen aan het eindproduct en hebben de doelstelling om geen enkele klant ontevreden de deur uit te laten gaan. De liefde voor een goed stuk vlees en alles wat we daarvan maken is duidelijk merkbaar.

Passie voor het ambacht
Gelderblom-slagers hebben een geweldige gedrevenheid en betrokkenheid voor het ambacht dat zij bedrijven. Pure en eerlijke ambachtsmensen die hun leven op een positieve manier invulling hebben gegeven door het slagersambacht uit te oefenen. En u merkt dat in alles.

Passie voor ondernemen
Gelderblom-slagers zijn ondernemers zoals ondernemers bedoeld zijn. Hard werkend, iniatiefnemend voor nieuwe producten, het ontwikkelen van trends en het behouden van oersmaken, maar ook het bewaken van de versheid en het pure product. Zij hebben zich georganiseerd als groep om elkaar scherp te houden en van elkaar te leren, zodat u als gewaardeerde gast deelgenoot van onze passie kan worden.

Gelderblom: meer dan een slagerij!